Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fishbot nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wskazuje 1 SS,CRC32 jest inne.

Najprawdopodobniej masz starego metina,starego Hackshielda,a najbardziej TRAFNA odpowiedź to,iż metina może masz Najnowszego,lecz Metin2client.bin-nie.

Opublikowano

Najprawdopodobniej masz starego metina,starego Hackshielda,a najbardziej TRAFNA odpowiedź to,iż metina może masz Najnowszego,lecz Metin2client.bin-nie.

to ma jakieś znaczenie jak mam starego metka?

65994253024037513199.png
Opublikowano
to ma jakieś znaczenie jak mam starego metka?

Ma to znaczenie OGROMNE,a wręcz KOLOSALNE,ponieważ Cheat bazuje na adresach od metin2,dokładniej od metin2client,bin,(np to,że symuluje wciśnięcie spacji,itp.).

A,że inne wersje mają inne adresy,najnowszy FIshbot,więc prosta reguła-nowy cheat,nowy metin2client.bin

Musisz mieć CZYSTEGO metin2pl z najnowszymi Patchami,torrentami,blokada HS,bez kamermodów i innych cudów.(ew. od MisiekAntos blokadę HS)

Opublikowano

Musisz mieć CZYSTEGO metin2pl z najnowszymi Patchami,torrentami,blokada HS,bez kamermodów i innych cudów.(ew. od MisiekAntos blokadę HS)

czyli muszę pobrać ze strony najnowszego metina i go spatchować i storrentować czy wystarczy jak spatchuję i storrentuję metina z 2007 roku (bo tak to robiłem z tym starym metkiem)

65994253024037513199.png
Opublikowano

kurde zrobiłem wszystko od nowa już z nowym metkiem i dalej to samo nawet próbowałem na dwóch kompach i windowsie 7 i xp i zawsze to samo o.O nie wiem co źle robię ale jeszcze jedno jak wy odpalacie okno metina, bo ja przez wpisanie 'G' do okienka blokady hs i czy ten plik z blokadą hs wkładamy do folderu z metinem?

65994253024037513199.png